Monday, 23 December 2013

The Engagement

Assalamualaikum and Hye bloggers!

last week I got a task which friend of mine requested me to be her photographer on her engagement day! wow! da berkarat la you..da lama xmain DSLR ni semenjak ada baby baru GoPro Hero3+. DSLR and GoPro tak boleh dibandingkan persamaan dan perbezaan antara keduanya. kalau korang buat pun, result adalah sangat tak significant! Depends kat usage korang sebenarnya.

ok back to main point! ok jom kite tengok apakah result gambar untuk photographer berkarat mcam aku ni :)














 
 
hopefully friend of mine sejak dari sekolah rendah ni berpuas hati dengan hasil gambar-gambar tu untuk dijadikan kenangan seumur hidup! k bye!

3 comments:

Anonymous said...

tunangnye mane dedey..hehe

sYiRa LoKMaN said...

CANTIKKNYA AWAKKK... ^_^


BTW..
TOPUP DAN PELBAGAI HADIAH YG SUPER DUPERR AWESOME UNTUK ANDA !
JOM JOIN ^_^
http://syiralokman.blogspot.com/2013/12/super-duper-awesome-giveaway-by-hannan.html

Wan Ahmad Izudean said...

ini gambar raw atau dah edit?