Friday, 8 April 2011

raksasa kelaparan makan sampai kembung perut!

hye! selamat berbahagia kepada kamu, kamu, dan kamu! ok... hari ni hari jumaat, kena datang awal ke fakulti,gigih sungguh bangun pagi. macam biasa tang gosok gigi la yang paling lama. lepas habis bermain dengan air, carik baju yang tak payah iron (malas la tuuu)..last-last tak jumpa , pastu grab je baju yang baru service dari dobi (siap iron + wangi)..lepas je bersiap, drive dengan sangat lebat ke sungai buloh dengan kelajuan 120km/j melalui lebuh raya guthrie... camry 2.2 hebat melancang BMW, MERCEDES....hahhaaa... habis minyak aku kena telan (p/s: minyak sekarang mahal, jimat-jimat dengan bawak kereta slow and steady + tak yah la pasang aircond.. pagi-pagi sejuk, tak bukak tingkap pun tak pe...) owh pagi ni aku dikehendaki  sampai awal,sebab ada meeting dengan research group HMN...

selalu lalu jalan kampung 45 minit, lalu highway jimat 15 minit..ok latu. cepat dan berbaloi dicampur dengan tol gate boy sungai buloh yang COMEL...hehheee.. sampai je kat fakulti, aiyooo....berderu darah sebab tak ada sorang research group pun yang datang lagi. ingat aku paling lambat, alih-alih boleh dibanggakan juga la.heheee... lepas je meeting dengan Prof..semua beredar dengan perut yang lapar. KAMI LAPAR!!! mahu makan di mana... JOM KITA SURVEY-SURVEY..............VVrrrooommmmmmmmmmmmmmmmm...

kami berlapan yang macam raksasa kelaparan dengan dua buah pacuan empat roda gagah menyusur ke mutiara damansara>>>>
vivo the curve, westren couryard-muitara damansara, PJ

"the gang" from left: farah, k.aisyah, wani, fatin, k.suhana, remee and nurul

owh tak sabar nak makan!sempat snap pic=)

#blueberry Mousse#

#chocolate craving#

#caribbean lemonade#

#mineral water for braces-er#


#iced chocolate#

#cafe latte#

calamari & onion ring

#baked meatball spaghetti#

#oriental baked rice#

#lemon herb salmon steak#

#baked fish pasta#

#chicken mushroom baked rice#

#honey baked chicken wings#

we're finished! gullppp~ yumy!
overall, everything just nice.. the food, cleanliness, serve..satisfied and excellent. the price very affordable and reasonable as well for us as student!

sume hidangan sedap-sedap dan yang paling penting raksasa sudah kekenyangan ! ada gak menu lain yang kami order pun sangat menarik dan sedap contohnye: apple twist, lemon kiwi float, sunrise splendour, tropical swing, orange juice and  chicken mushroom spaghetti...I wish to come here again. NO REGRET!!!! hiha!


10 comments:

dunia nurul said...

oh... mujur kamu tidak mengepost itu gambar... :-p

dedey said...

hahhaaa.. ko nak ke nurul..nampak mcm sedap =)

Mya Edora said...

aduh~ sedapnya~ :D

dedey said...

dear mya.. cubalah! tak menyesal..sedap sedap sedap ! =p

Kembang Perawan 3288 said...

nampak sedap.

dedey said...

mmg sedap weh!

アヌム ちゃん~~ said...

hyee..singgah sini too^^

dedey said...

thnx singgah..hehe..=p

Suhami Ahmad said...

wah, tetiber atok rasa lapar
T.T"

dedey said...

hahaa..baik atok g tempat ni..kenyang..hi3